+ Konu Cevapla
1 den 3´e kadar. Toplam 3 Sayfa bulundu

Mustafa Yıldızdoğan kimdir-Mustafa Yıldızdoğan hayatı,biyografisi

 Biyografi Katagorisinde ve  Müzik Forumunda Bulunan  Mustafa Yıldızdoğan kimdir-Mustafa Yıldızdoğan hayatı,biyografisi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...

  1. #1
    Süper Üye RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN Baktabul'un Çılgını RaiN_MaN - ait Avatar
    Üyelik Tarihi
    Oct 2006
    Bulunduğu Yer
    ANTALYA
    Mesajlar
    308
    Tecrübe Puanı
    750043

    Tanımlı Mustafa Yıldızdoğan kimdir-Mustafa Yıldızdoğan hayatı,biyografisi





    Mustafa Yıldızdoğan kimdir-Mustafa Yıldızdoğan hayatı,biyografisi
    10.05.1966 Konya doğumluyum. Çiftçi bir ailenin yedi çocuğundan biriyim.

    Tahsilim lise terk. 16 yaşında bağlama ile başlayan şiirler, besteler. 1986-1988 arasında askerliğim. 1990 Yılında evlendim.Şu an Ahmet 14,Gülsüm 12,İrem 10, üç can parcam var. 1990 ilk albümüm DOĞUYORUZ UFUKLARDAN ile başlayan ve 2005 yılında son albümüm SATAN SATANA, 15 yılda 13 albüm

    1988 yılından bu güne kadar, Edirne'den Kars'a, Avusturya'dan İngiltere' ye kadar binlerce konserlerim ve bitmeyen heyecanlarım, tükenmeyen umutlarım ömrün son demine kadar aynı şekilde devam edecek Allah ömür verirse ..

    Nice yeni albümlere ,nice güzelliklere Hep birlikte ve hep beraber. Biliyorum ve unutmuyorum ki

    {Sanatçının ömrü sevenlerinin sevgisi kadardır}
    Konu Asi tarafından (11-07-2006 Saat 23:05 ) de değistirilmistir.

  2. #2
    Demirbaş .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. Baktabul İçin Değerli .EfenDy. - ait Avatar
    Üyelik Tarihi
    Oct 2006
    Mesajlar
    795
    Tecrübe Puanı
    450

    Tanımlı

    Yıldızdoğan Biyografi
    10.05.1966 Konya doğumluyum. Çiftçi bir ailenin yedi çocuğundan biriyim.

    Tahsilim lise terk. 16 yaşında bağlama ile başlayan şiirler, besteler. 1986-1988 arasında askerliğim. 1990 Yılında evlendim.Şu an Ahmet 14,Gülsüm 12,İrem 10, üç can parcam var. 1990 ilk albümüm DOĞUYORUZ UFUKLARDAN ile başlayan ve 2005 yılında son albümüm SATAN SATANA, 15 yılda 13 albüm

    1988 yılından bu güne kadar, Edirne'den Kars'a, Avusturya'dan İngiltere' ye kadar binlerce konserlerim ve bitmeyen heyecanlarım, tükenmeyen umutlarım ömrün son demine kadar aynı şekilde devam edecek Allah ömür verirse ..

    Nice yeni albümlere ,nice güzelliklere Hep birlikte ve hep beraber. Biliyorum ve unutmuyorum ki

    {Sanatçının ömrü sevenlerinin sevgisi kadardır}

  3. #3
    Süper Üye Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 Baktabul'un Çılgını Gülşah89 - ait Avatar
    Üyelik Tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    474
    Blog Yazıları
    3
    Tecrübe Puanı
    21475036

    Tanımlı Ce: Mustafa Yıldızdoğan kimdir-Mustafa Yıldızdoğan hayatı,biyografisi

    10 Mayıs 1966, Konya
    1966 yılında Konya'nın Kadınhanı ilçesine bağlı Örnekköy'de dünyaya geldi. 7 çocuklu çiftçi bir ailenin ortancısı olan Mustafa Yıldızdoğan'ın tahsili lise terktir. Askerliğini 1986 - 1988 yılları arasında Eğirdir ve Adıyaman'da tamamladı. 1990'da evlendi. Ahmet, Gülsüm ve İrem adlarında üç çocuk sahibidir.

    Sanata 1982 yılında hayalini kurduğu bağlama ile başladı. Hiç kimseden ders almadan, kendi kendine bağlamayı öğrendi ve geliştirdi.

    1989 yılında Kadınhanı Ülkü Ocağı'nın konserinde ilk defa sahneye çıkarak bu günlerinin temelini attı. 1990 yılında Pendik Ülkü Ocağı'nın konserinde sahne alan Alperen ile tanıştı ve kendisine kaset teklif edildi.

    Doğuyoruz Ufuklardan, Üşüyorum ve Türkiyem albümlerini Selçuklu Müzik imzasıyla çıkardı. Sözleri Dilaver Cebeci'ye ait olan Türkiyem türküsüyle büyük ün kazandı.

    Han Duvarları albümünden sonra Selçuklu Müzik'ten yani Alperen'den ayrılmak zorunda kaldı.

    Akbaş Müzik'in sahibi Yılmaz Akbaş ile yeni bir döneme başladı. 1997 yılında Başbuğ'a yaktığı Yandı Yürekler Yandı ismini verdiği ağıtı ile yeni müzik şirketinde, yeni albümüyle sevenlerine seslendi.

    Sırasıyla Bu Vatan Kimin, Mektup ve İnsanlar albümlerini de Akbaş Müzik'ten çıkardı. Bu Vatan Kimin albümünde yer alan Saçların türküsü ile daha geniş kitlelere ulaştı. Mektup albümü ile Türkiye'de en çok satan 3 kaset arasına girdi.


    Sanat yaşamı

    1982 yılında bağlama çalarak ders almadan başladığı müzik yaşamında ilk albümünü 1990 yılında çıkarmıştır. Aşağıda görüldüğü gibi toplam 15 albümü vardır. En meşhur eseri ise kendisini popüler yapan "Türkiyem" adlı eseridir.

    Diskografi

    (1991) Doğuyoruz Ufuklardan
    (1992) Üşüyorum
    (1993) Türkiyem
    (1995) Han Duvarları
    (1997) Yandı Yürekler Yandı
    (1998) Bu Vatan Kimin
    (1999) Mektup
    (2000) İnsanlar
    (2001) Sevmeyen Bilmez
    (2002) Artık Kafaya Takmam
    (2003) Biz Bu Hallere Düşecek Adammıydık
    (2004) Karşılıksız Sevmedik mi
    (2005) Satan Satana
    (2007) Ankara'ya Yağmur Yağacak
    (2008) Şahit

+ Konu Cevapla

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 11-17-2009, 18:19
  2. Dayanamıyorum Şarkı Sözü- Mustafa Yıldızdoğan(Dayanamıyorum)
    By zuzuu in forum Türkçe Şarkı Sözleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07-12-2008, 02:23
  3. Cevaplar: 46
    Son Mesaj: 04-20-2008, 17:31
  4. Mustafa Yıldızdoğan Resmi-Mustafa Yıldızdoğan Resimleri
    By alos in forum Ünlü Resmi Resimleri
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 05-12-2007, 12:37
  5. Mustafa Yıldızdoğan Şarkı Sözleri
    By kevboy_80 in forum Sarki Sözleri
    Cevaplar: 56
    Son Mesaj: 04-05-2007, 04:18

Etiketler

Yetkileriniz

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375