+ Konu Cevapla
1 den 3´e kadar. Toplam 3 Sayfa bulundu

Robert Pattinson kimdir? Robert Pattinson hayatı - Robert Pattinson Biyografi

 Biyografi Katagorisinde ve  Yabancı Sanatçılar Forumunda Bulunan  Robert Pattinson kimdir? Robert Pattinson hayatı - Robert Pattinson Biyografi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tam İsmi: Robert Pattinson Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1986 Doğum Yeri: Londra İngiltere Biyografi: Robert Pattinson 13 Mayıs 1986 yılında ...

  1. #1
    Onursal Üye YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS Baktabul'un Çılgını YüxєxєS - ait Avatar
    Üyelik Tarihi
    Apr 2008
    Bulunduğu Yer
    0rdan,Burdan,Şurdan..
    Mesajlar
    6.643
    Blog Yazıları
    2
    Tecrübe Puanı
    107374783

    Tanımlı Robert Pattinson kimdir? Robert Pattinson hayatı - Robert Pattinson Biyografi





    Tam İsmi: Robert Pattinson
    Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1986
    Doğum Yeri: Londra İngiltere



    Biyografi:

    Robert Pattinson 13 Mayıs 1986 yılında Londra İngiltere'de doğdu. Spor konusunda yüksek tecrübesi olan bir spor adamı. Özellikle futbol ski ve snowboard yapmaktan hoşlanıyor. Ayrıca müzikten de çok hoşlanıyor ve gitarla klavye çalan yetenekli bir müzisyen.

    Ateş Kadehi oyuncu kadrosuna Üçbüyücü Turnuvası'nda Hogwarts'ı temsil edecek olan Cedric Diggory rolüyle katılıyor. Turnuvada kendisine son dakikada gizemli bir şekilde katılan isim elbette Harry Potter.

    19 yaşındaki Pattinson profesyonel kariyerine kısa süre önce Uli Edel'in yönettiği Sam West ve Benno Furmann'ın başrolde yer aldığı "Sword of Xanten"le başladı.

    Robert bunun öncesinde Barnes Tiyatro Grubu'nun bir üyesiydi ve Thornton Wilder'ın yönettiği "Our Town"da George Gibbs karakteriyle başrol oynamıştı. Robert ayrıca Cole Porter'ın yönettiği "Anything Goes"da Lord Evelyn Oakleigh" ve "Tess of the D'Urbevilles"de de Alec rollerini üstlendi. Genç oyuncu kısa süre önce ise OSO Sanat Merkezi'nde "Macbeth"te Malcom'ı oynadı.
    Filmografi:

    - Twilight (2008/I)
    - Little Ashes (2008)
    - How to Be (2008)
    - The Summer House (2008)
    - Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
    - The Bad Mother's Handbook (2007) (TV)
    - The Haunted Airman (2006) (TV)
    - Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005)
    - Ring of the Nibelungs (2004) (TV)
    - Vanity Fair (2004)

  2. #2
    Ne mutlu Türküm diyene! Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa - ait Avatar
    Üyelik Tarihi
    Dec 2006
    Bulunduğu Yer
    * TR *
    Mesajlar
    15.482
    Blog Yazıları
    282
    Tecrübe Puanı
    107375405

    Tanımlı Ce: Robert Pattinson kimdir? Robert Pattinson hayatı - Robert Pattinson Biyografi

    Robert Pattinson











    Dogum Adı: Robert Thomas-Pattinson
    Doğum:13 Mayıs 1986 (22 Yaşında ) - Londra / İngiltere
    Aktif Yılları:2004 - Günümüz...



    Robert Thomas-Pattinson (d. 13 Mayıs 1986 Londra, İngiltere) İngiliz aktör ve model.
    Pattinson oyunculuk kariyerine kısa süre önce Uli Edel'in yönettiği, Sam West ve Benno Furmann'ın başrolde yer aldığı, bir Alman destanı olan Nibelungen'le ilgili Ring of the Nibelungsla başladı. Reese Witherspoon'un Vanity Fair filminin iki alternatif sonundan birinde, Witherspoon'un oğlu rolünde yer aldıysa da bu son kullanılmadı.
    Robert, bunun öncesinde, Barnes Tiyatro Grubu'nun bir üyesiydi ve Thornton Wilder'ın yönettiği Our Town'da George Gibbs karakteriyle başrol oynamıştı. Robert, ayrıca, Cole Porter'ın yönettiği Anything Goes”da Lord Evelyn Oakleigh ve Tess of the D'Urbevilles'de de Alec rollerini üstlendi. Genç oyuncu, kısa süre önce ise, OSO Sanat Merkezi'nde Macbeth'te Malcom'ı oynadı.
    Son olarak Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin oyuncu kadrosuna, Üçbüyücü Turnuvası'nda Hogwarts'ı temsil edecek olan Cedric Diggory rolüyle katıldı. Twilight isimli kitabın filminde Edward Cullen'ı canlandırıyor. Film Türkiyede 16 Ocak 2009'da vizyona girdi Bu filmde Robert bir vampiri canlandırıyor. Başrollerde oynayan Robert, bu filmde çok fazla ilgi gördü.



    Kaynak:Wikipedia

  3. #3
    Ne mutlu Türküm diyene! Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa Baktabul'un Çılgını Mr. NuteLLa - ait Avatar
    Üyelik Tarihi
    Dec 2006
    Bulunduğu Yer
    * TR *
    Mesajlar
    15.482
    Blog Yazıları
    282
    Tecrübe Puanı
    107375405

    Tanımlı Ce: Robert Pattinson kimdir? Robert Pattinson hayatı - Robert Pattinson Biyografi

    Filmler
    • 2004
    • Vanity Fair
    • Ring of the Nibelungs
    • 2005
      • Harry Potter and the Goblet of Fire
    • 2006
      • The Haunted Airman
    • 2007
      • The Bad Mother's Handbook
      • Harry Potter and the Order of the Phoenix
    • 2008
      • How To Be
      • Twilight
      • The Summer House
    • 2009
      • Little Ashes
      • New Moon
    Ödüller
    • 2008
      • Hollywood Film Festival
      • Strasbourg Film Festival
    alıntıdır

+ Konu Cevapla

Benzer Konular

  1. Robert Pattinson ihanetin acısını atlatıyor
    By Kubya in forum Magazin Haberleri
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 08-08-2012, 14:31
  2. Robert Pattinson evi terk etti
    By Kubya in forum Magazin Haberleri
    Cevaplar: 29
    Son Mesaj: 08-01-2012, 18:01
  3. Robert Pattinson (Edward Cullen) Resmi - Robert Pattinson Resimleri
    By YüxєxєS in forum Ünlü Resmi Resimleri
    Cevaplar: 43
    Son Mesaj: 02-21-2011, 00:36
  4. Edward Cullen (Robert Pattinson) Avatarları
    By alper-özge in forum MSN Avatarları
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 07-29-2010, 16:32
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 11-12-2009, 17:37

Etiketler

Yetkileriniz

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375